uk
2017. május 28.

Üdvözöljük a SpringMed Kiadó honlapján, ahol saját kiadványainkra
20% kedvezményt biztosítunk. Emellett heti és havi akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat, ahol akár 70% kedvezményt is kaphat! Egészségügyi ismeretterjesztő és orvosi könyvek széles kínálatával valamint ingyenes átvételi lehetőséggel várjuk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiadvány keresése:   
A kosár jelenleg üres!

SPRINGMED KIADVÁNYOK SOROZATONKÉNT

BETEGSÉGRŐL-EGÉSZSÉGRŐL MINDENT

ORVOSI SZAKKÖNYVEK MAGYAR NYELVEN

SPRINGMED LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

ORVOSI SZAKKÖNYVEK IDEGEN NYELVEN

- 2017. MÁRCIUS 31-IG AKCIÓS KIADVÁNYOK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE! -

A nap könyve

Az allergia rejtélye

Az allergia rejtélye

960 Ft -48% 499Ft

Akciós könyveinkből

Oszteoporózis - A csontritkulás megelőzése és kezelése

Oszteoporózis - A csontritkulás megelőzése és kezelése

Urológiai betegségek

Urológiai betegségek

Szembetegségek

Szembetegségek

Életviteli tanácsok a sikeres testsúlycsökkentéshez

Életviteli tanácsok a sikeres testsúlycsökkentéshez

Média kapcsolat
AgnusMed Oktató, Szervező, Egészségügyi Tanácsadó Kft.

Fő tevékenységünk: a kongresszus-, konferencia-, oktatás-, továbbképzés-, ill. rendezvény- és társasági programszervezés,valamint szakmai kiadványok megjelentetése.

Ügyvezető igazgató: Dr. Udvarhelyi Ágnes
Cím: 1119 Budapest, Bornemissza u. 10.
Telefon/Fax: (06 1) 365 1668
E-mail: udvarhelyi.agnes@agnusmed.hu
Honlap: www.agnusmed.hu

[Váltás teljes nézetre] >

Daganatok.hu

Hiteles, aktuális és mértékadó szakmai tartalom mindenkinek, aki a daganatos betegségekkel bármi módon kapcsolatba kerül. Részletes, laikusoknak szóló leírás a Magyarországon előforduló leggyakoribb ráktípusokról, a diagnosztikus eljárásokról, a kezelés és fájdalomcsillapítás lehetőségeiről, a megelőzés módjairól, a szűrővizsgálatok szerepéről, a rehabilitáció időszakáról. Az egyes betegségtípusokkal kapcsolatos legfrissebb tudnivalók a terület elismert orvosaival készített interjúkban. Adatbázis-jellegű információk a betegeket ellátó és segítő szervezetekről. Hírek itthonról és külföldről a daganatos betegek életét érintő eseményekről, változásokról, újdonságokról. Személyes tanácsadás az "Orvos válaszol" rovatban. A honlap szakmai hátterét Magyarország vezető onkológiai centruma, az Országos Onkológiai Intézet garantálja.

További információ:
 
A honlap működését a Biromedicina Első Magyar Rákkutatási Zrt. és az Országos Onkológiai Intézet együttműködése teszi lehetővé.

Cím (szerkesztőség): Duna Tower Irodaház, 1138 Budapest, Népfürdő u. 22., Margit (B) torony, 14. emelet
Telefon: (06 1) 266 1023, (06 1) 266 1024
Fax: (06 1) 266 1026
E-mail: szerkeszto@daganatok.hu
Honlap: http://www.daganatok.hu/

[Váltás teljes nézetre] >

Diabetes magazin

Az Alapítvány a cukorbetegekért 1989-ben hívta életre, elsőként jelent meg ilyen jellegű betegtájékoztató kiadványként a cukorbetegségben szenvedők tájékoztatására. A lap regionális kiadványból mára színes, 36 oldalas, országos terjesztésű folyóirat lett. A diabéteszben szenvedők minden rétegéhez szól különböző rovatain keresztül, és a betegek által fontosnak ítélt kérdéseket minden esetben megválaszolja.
Terjesztése több csatornán folyik: a kiadóban ingyenesen átvehető, a postaköltség megtérítése esetén egyénileg és csoportosan is megrendelhető, utóbbit általában a cukorbetegek klubjai, illetve a betegek ellátásában részt vevő rendelők, intézmények választják. Számos gyógyszertár ingyenesen biztosítja vásárlói számára.

A laphoz kapcsolódóan páciensoktatási rendszert indítottunk, amiről bővebb információk a www.diabetes.hu oldalon találhatók.

Telefon: (+36 1) 273-2840, 273-2844

[Váltás teljes nézetre] >

Dr.Info egészségmagazin

Dr.Info csoport

A Dr.Info egészség- és életmódmagazin 1993 óta on-line és offline módokon áll olvasói rendelkezésére, mely az évek során bôvült a Cukorbeteg Élet magazinnal, és egy általános egészségügyi portállal, a http://drinfo.hu oldallal, valamint szakirányosan a diabetesonline.hu, szexdoktor.hu, tudobeteg.hu portálokkal. Ezeket az off-line és on-line médiumokat Dr.Info csoport néven egyesítettük.

 

Dr.Info – Cukorbeteg Élet

A diabéteszesek terápiájában mind fontosabb szerepet játszik a hatékony öngondoskodást megalapozó tájékoztatás és a széles körű tájékozottság. Az idén XIII. évfolyamába lépett Dr.Info - Cukorbeteg Élet magazin ebben igyekszik segíteni a cukorbetegséggel összefüggô témák széles skálájának tudományosan megalapozott, közérthetô ismertetésével. Az elôfizethetô és az újságárusoknál is megvásárolható magazin évente hat alkalommal jelenik meg. Az állandó rovatok folyamatosan megújuló tartalommal igyekeznek hozzájárulni a cukorbetegség „karbantartásához”, az életminôség megôrzéséhez, a korszerű gyógyító eljárások bemutatásához. A visszajelzések szerint a cukorbetegek és családtagjaik egyaránt szívesen fogadják az egészséges életmódra, a diabétesz szövôdményeinek megelôzésére vagy legalábbis késleltetésére vonatkozó gyakorlati tanácsokat. A több mint egy évtized során a lap igyekezett lépést tartani a „gyorsuló idôvel”, s ma már folyamatosan bôvülô internetes tartalommal (http://diabetesonline.hu, http://drinfo.hu), valamint közösségi felületekkel (fórumok, blogok) is az olvasók rendelkezésére áll. A Dr.Info - Cukorbeteg Élet szerkesztôsége a következô elérhetôségeken várja az érdeklôdôket:

Telefon: (06 1) 363 1122
E-mail: info@diabetesonline.hu
Honlap: http://diabetesonline.hu, http://drinfo.hu

[Váltás teljes nézetre] >

Gyógyhír Magazin

KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

A testi és lelki egészséggel foglalkozó cikkeink mellett állandó rovatunk az egészséges szépség és a gyógyító konyha.
Minden hónap közepén megjelenő, ingyenes magazinunkat kérje gyógyszerészétől.

Cím (szerkesztőség): 1061 Budapest, Király u. 12.
Telefon: (06 1) 411 1866
E-mail: gyogyhir@gyogyhir.hu
Honlap: www.gyogyhir.hu

 

[Váltás teljes nézetre] >

HáziPatika.com

A legismertebb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com 1999 óta az internetezők kedvenc helye, ha egészségükről van szó. A sok ezer oldalnyi tartalmunk információinak, adatainak megbízhatóságát egészségügyi szakemberek közreműködése és folyamatos szakmai kontrollja biztosítja. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyaránt joga van az egészséghez, és az azt érintő információkhoz is, ezért portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor közérthető marad. Innovatív megoldásokkal igyekszünk a leheto legjobban kielégíteni partnereink igényeit. Célunk, hogy a hazai lakosság egészségtudatosságát és életszemléletét pozitív irányba befolyásoljuk. Mindezt egy lelkes és kreatív csapattal tesszük. „Célunk az Ön egészsége!”

Cím: 1037. Budapest Montevideo utca 9.

Telefon: (06 1) 239 3131
Fax: (06 1) 239 3129
E-mail: info@hazipatika.com
Honlap: www.hazipatika.com

[Váltás teljes nézetre] >

Hippocrates családorvosi és foglalkozás-egészségügyi folyóirat

Az orvosi szakma képviselőinek, elsősorban az alapellátásban dolgozó háziorvosoknak és házi gyermekorvosoknak szóló kiadványaival járul hozzá a magyar nyelvű egészségügyi képzéséhez. Emellett a SpringMed Betegtájékoztatók terjesztését is végzi a családorvosok körében.

Kiadó: Dzéta Kiadó
Cím: 1101 Budapest, Platán sor 18.
Levelezési cím: 1475 Budapest, Pf. 359.
Telefon: (06 1) 262 2626
Fax: (06 1) 262 2715
E-mail: hippoc@t-online.hu
Honlap:
www.medlist.com/HIPPOCRATES

[Váltás teljes nézetre] >

Homeopatia.info.hu

A www.homeopatia.info.hu weboldal célja a homeopátia népszerűsítése, az ezzel kapcsolatos információk terjesztése az érdeklődők körében. Beszámol a homeopátiás terápia előnyeiről, alkalmazhatóságáról, gyógyszerformáiról. Rendszeresen frissülő cikkeiben aktuális, sokakat foglalkoztató kérdésekre ad választ. Online betegség-szerkereső rovatot működtet, ahol tüneteink alapján megtalálhatjuk a betegségünknek megfelelő homeopátiás készítményeket. Lehetőséget ad ingyenes kérdés-feltevésre orvos-szakértőknek.

Megtalálhatjuk rajta a homeopátiát alkalmazó orvosok, valamint a homeopátiás termékeket forgalmazó gyógyszertárak országos listáját. Fő célcsoportunk a 20-40 év közötti nők, kismamamák, illetve a természetes gyógymódok kedvelői.

Honlap: www.homeopatia.info.hu

[Váltás teljes nézetre] >

Hypertonia magazin

Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer c. magazin
A Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrologiai Társaság szakmai támogatásával indult útjára a Tudomány Kiadó betegtájékoztató folyóirata, a Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer c. lap. 2008-ban három száma jelent meg, s rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. 2009-ben már négy alkalommal került kiadásra. Terjesztése több csatornán folyik: a kiadóban ingyenesen átvehető, a postaköltség megtérítése esetén egyénileg és csoportosan is megrendelhető, utóbbit általában a betegek ellátásában részt vevő rendelők, intézmények választják. Számos gyógyszertár ingyenesen biztosítja vásárlói számára.

Bővebb információ:
Telefon: (+36 1) 273-2840, 273-2844
Korábbi számok elérhetők: http://www.diabetes.hu/kiadvanyok/hyt

[Váltás teljes nézetre] >

IntelliMed Hungária Kft.

A doki.NET orvos-szakmai társasági információs rendszerek üzemeltetője.
A doki.NET rendszer már több mint 60 orvos-szakmai szervezet, egészségügyi intézmény és vállalkozás e-kommunikációs igényeit szolgálja ki folyamatosan bővülő, megújuló Internet alapú szolgáltatásokkal.

Ügyfélszolgálat: 1023 Budapest, Ürömi u. 56.
Telefon: (06 1) 345 0275
Fax: (06 1) 345 0171
E-mail: kapcsolat@intellimed.eu
Honlap: www.intellimed.eu [www.doki.NET]

[Váltás teljes nézetre] >

Patika Magazin

Egészségügyi ismeretterjesztő online magazin a Magyar Gyógyszerész Kamara szakmai támogatásával.
Naponta frissülő cikkek, hírek, széleskörű információk, tudományos újdonságok az egészségügy minden területéről.

Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.
Cím: 1146 Budapest, Dózsa Gy. út 19.
Telefon/fax: (06 1) 467 8060
Fax: (06 1) 363 9223
E-mail: galenus@galenus.hu
Honlap: www.patikamagazin.hu

[Váltás teljes nézetre] >

Patika Tükör

1993 óta megjelenő lapunk az első és legrégebbi – a gyógyszertárakban ingyenesen kapható – egészségügyi magazinok közül. Cikkeink hiteles, közérthető módon tájékoztatnak betegségről, gyógyításról, egészségmegőrzésről, a legújabb orvostudományi felfedezésekről. 2010 elején megújult internetes portálunk naponta frissülő ismeretterjesztő hírekkel, cikkekkel várja az egészség világa iránt érdeklődőket.


Patika Tükör az Ön egészségének tükre – minden hónap elején megjelenő lapunkat kérje gyógyszerészétől!

Szerkesztőség: Patika Tükör Lapkiadó Kft.
Cím:  1143 Budapest, Francia út 5.
Telefon: (06 1) 479 8020
Fax: (06 1) 479 8029
E-mail: info@patikatukor.hu
Honlap: www.patikatukor.hu

[Váltás teljes nézetre] >

[origo] egészség

Az [origo] egészségügyi ismeretterjesztő rovata. Hiteles és közérthető információk mindazoknak, akiket érdekel saját és családjuk egészsége, illetve közvetve vagy hozzátartozóikon keresztül érintettek egyes betegségekben.
A naponta többször frissülő hírek, ismeretterjesztő-betegtájékoztatók, és egészségvédelemmel foglalkozó cikkek mellett számos interaktív anyag, továbbá kétszáznál több egészséggel foglalkozó kisfilm is elérhető az oldalakon. A rovat ingyenes Orvos Válaszol szolgáltatást is működtet.

E-mail: szerkesztoseg@origoegeszseg.hu
Honlap: http://egeszseg.origo.hu/

[Váltás teljes nézetre] >

SpringMed Kiadó Kft. | 1011 Budapest Iskola u. 6. | Tel: 279 0527 / 06-20 511-6269 | E-mail: info[kukac]springmed.hu
SpringMed Könyvsarok  | 1117 Budapest Fehérvári út 12. (Rendelőintézet) | Tel.: 279 2100/2232 mellék

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: