uk
2017. május 28.

Üdvözöljük a SpringMed Kiadó honlapján, ahol saját kiadványainkra
20% kedvezményt biztosítunk. Emellett heti és havi akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat, ahol akár 70% kedvezményt is kaphat! Egészségügyi ismeretterjesztő és orvosi könyvek széles kínálatával valamint ingyenes átvételi lehetőséggel várjuk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiadvány keresése:   
A kosár jelenleg üres!

SPRINGMED KIADVÁNYOK SOROZATONKÉNT

BETEGSÉGRŐL-EGÉSZSÉGRŐL MINDENT

ORVOSI SZAKKÖNYVEK MAGYAR NYELVEN

SPRINGMED LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

ORVOSI SZAKKÖNYVEK IDEGEN NYELVEN

- 2017. MÁRCIUS 31-IG AKCIÓS KIADVÁNYOK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE! -

A nap könyve

Az allergia rejtélye

Az allergia rejtélye

960 Ft -48% 499Ft

Akciós könyveinkből

Cukorbetegség

Cukorbetegség

Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

Tüdőbetegségek

Tüdőbetegségek

A köszvény és a húgysavszintcsökkentés kézikönyve

A köszvény és a húgysavszintcsökkentés kézikönyve

Küldetésünk
BEMUTATKOZIK A SPRINGMED KIADÓ
 
 
A SpringMed Kiadó 2002-ben kezdte  tevékenységét azzal a céllal, hogy minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hozzon létre. Felismertük az igényt, hogy a betegek és hozzátartozóik  szeretnének többet tudni a betegségükről, egészségügyi problémáikról, tehát saját sorsukat igyekeznek "jobban kézben tartani".
Ezen irányelv mentén indítottuk útjára az alábbi sorozatokat:

SpringMed Betegtájékoztató Füzetek - ONKOLÓGIA® (18 kötet),
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - ALLERGOLÓGIA® (11 kötet),
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - KARDIOLÓGIA® (6 kötet),
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - GASZTROENTEROLÓGIA® (5 kötet),
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - REUMATOLÓGIA® (4 kötet),
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - PULMONOLÓGIA®(3 kötet) és
SpringMed Betegtájékoztató Könyvek - DIABETOLÓGIA® (5 kötet).

 
 
Minden kiadványunk hazai szakmai és/vagy civil szervezetek  - Magyar Rákellenes Liga, Magyar Allergológiai- és Klinikai Immunológiai Társaság, Magyar Kardiológusok Társasága, Magyar Gasztroenterológiai  Társaság, Csont és Ízület Évtizede Alapítvány, stb - közreműködésével jelenik meg, s a könyveket az adott terület vezető szakemberei írják és lektorálják.

A könyvek kifejezetten a laikus közönség olvasóinak készülnek, így azok közérthető nyelven, de a fontosabb latin kifejezések megismertetésével és magyarázatával, valamint a betegséggel kapcsolatos egyéb hasznos információkkal egészülnek ki (pl. alapítványok, civil szervezetek elérhetősége, kezelőközpontok listái, stb.).

Az egészségnevelésre, betegség-megelőzésre, egészséges életmód kialakítására helyezi a hangsúlyt a SpringMed EGÉSZSÉGTÁR® (13 kiadvány) című sorozatunk, melyben különböző kiadványokat jelentettünk meg fontos prevenciós témákban, pl. a biztonságos szerelemről, a számítógép előtt végezhető tornagyakorlatokról (DVD), a daganatos betegségek megelőzéséről, a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatáról, valamint a szűrővizsgálatok ismertetéséről.

A SpringMed KÉRDEZZ! FELELEK! Könyvek® (9 kötet) sorozat 2005-ben indult útjára azzal a  céllal, hogy egy-egy betegség kapcsán összegyűjtsük a betegek és hozzátartozóik által gyakran feltett kérdéseket, melyekre a szakavatott orvos-szerzők adnak közérthető válaszokat.

2006-ban indult útjára a SpringMed TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT® sorozat, melyben eddig 6 könyv jelent meg homeopátia témában, és a sorozat folytatódik egyéb keleti gyógymódokkal (jóga, ayurvéda, hagyományos kínai orvoslás, stb.).

2008-ban jelent meg a SpringMed Diétás Könyvek® sorozat első kötete a Cukorbetegek nagy diétás könyve. A sorozatban betegeknek és egészséges embereknek szóló diétás kötetek fognak megjelenni recept-gyűjteményekkel és az orvos-szakértők rövid ismertetőivel, tanácsaival.

Az Orvosi és egyéb kiadványok között szerepelnek angol és magyar nyelvű kiadványok egyaránt, hazai és külföldi szerzők tollából. 

A SpringMed Rövid Betegtájékoztató Füzetek® sorozatunkban eddig 25 témában jelentettünk meg betegeknek szóló, 16 oldalas ismertető füzeteket (LA/4 francia méretben), melyekhez az érintettek gyógyszertárakban és orvosi rendelőkben juthatnak hozzá.

Rendezvényeken, kongresszusokon együttműködünk a hazai civil szervezetekkel és orvos-szakmai társaságokkal. Aktívan részt veszünk az iskolai egészségnevelő programokban és rendszeresen kiállítunk az országban, egyes városokban megszervezésre kerülő Egészség-napokon, illetve szerepet vállalunk a Minisztériumok, Önkormányzatok, civil szervezetek laikus közönséget megcélzó egészségnevelő munkájában.
Kiadványainkkal alapítványokat támogatunk, könyvtáraknak közvetlen kapcsolat révén akciókat szervezünk.
 
 
MOTTÓNK:
 
EGÉSZSÉGRŐL, BETEGSÉGRŐL MINDENT!
SpringMed Kiadó

Postacím: 1519 Budapest, Pf. 314.

Székhely:

Cím: 1011 Budapest, Iskola utca 6.
Telefon: 06-1 279 0527 / 06-20 511 6269

E-mail: info [kukac] springmed.hu

Könyvesbolt: SpringMed Könyvsarok
1117 Budapest Fehérvári út 12. - Rendelőintézet, földszint

Nyitva tartás: hétfő, kedd, szerda, csütörtök:8-13h és 14-19h, péntek 8-12h

Telefon: 06-1 279 2100/2232Dr. Böszörményi Nagy Klára
kiadóigazgató

SpringMed Kiadó Kft. | 1011 Budapest Iskola u. 6. | Tel: 279 0527 / 06-20 511-6269 | E-mail: info[kukac]springmed.hu
SpringMed Könyvsarok  | 1117 Budapest Fehérvári út 12. (Rendelőintézet) | Tel.: 279 2100/2232 mellék

Kártyás fizetés szolgáltatója:

Elfogadott kártyák: