">
uk
2017. március 25.

Üdvözöljük a SpringMed Kiadó honlapján, ahol saját kiadványainkra
20% kedvezményt biztosítunk. Emellett heti és havi akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat, ahol akár 70% kedvezményt is kaphat! Egészségügyi ismeretterjesztő és orvosi könyvek széles kínálatával valamint ingyenes átvételi lehetőséggel várjuk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiadvány keresése:   
A kosár jelenleg üres!

SPRINGMED KIADVÁNYOK SOROZATONKÉNT

BETEGSÉGRŐL-EGÉSZSÉGRŐL MINDENT

ORVOSI SZAKKÖNYVEK MAGYAR NYELVEN

SPRINGMED LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

ORVOSI SZAKKÖNYVEK IDEGEN NYELVEN

- 2017. MÁRCIUS 31-IG AKCIÓS KIADVÁNYOK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE! -

A nap könyve

Trombózis és véralvadásgátlás

Trombózis és véralvadásgátlás

2480 Ft -60% 992Ft

Akciós könyveinkből

Húgysavcsökkentés diétával

Húgysavcsökkentés diétával

Daganatos betegek diétája - Receptek és étkezési tanácsok

Daganatos betegek diétája - Receptek és étkezési tanácsok

Koleszterindiéta - Zsírsavcsökkentő receptek és orvosi tanácsok

Koleszterindiéta - Zsírsavcsökkentő receptek és orvosi tanácsok

Veseelégtelenség, dialízis, transzplantáció

Veseelégtelenség, dialízis, transzplantáció









Enni vagy nem enni? – Avagy 139 recept laktózérzékenyeknek
Enni vagy nem enni? – Avagy 139 recept laktózérzékenyeknek

Bolti ár:
1490 Ft

Kedvezmény:
10 % (-149 Ft)

Internetes ár:
1341 Ft

Szerzők:


  • Ambrus Krisztina
  • Betekintő:


    Kiadás:

    Enni vagy nem enni?

    Enni vagy nem enni? – Avagy 139 recept laktózérzékenyeknek
    Puhafedelű, ragasztott kötés
    Szerzők:

    Lektorálta: Bárdos György és Turócziné Papp Ágnes
    Felelős Kiadó: Ambruska Oktatási- és Egészségműhely
    Műszaki szerkesztő: Kiss Tibor Noé
    Borítóterv: Fekete Gyula
    Borító fotó: Gajdos Viktória
    Grafikák: Urbán Zita
    Nyomdai munkák: Marosi-Print Kft
    Felelős vezető: Marosi Attila
    Ár: 1490 Ft

    Tulajdonságai:
    Terjedelem: 176 oldal
    Kiadó: Ambruska Oktatási- és Egészségműhely
    Megjelenés időpontja: 2006. április 14.
    Nyelvezet: Magyar
    ISBN: 963-06-0216-4

    Fülszöveg:

    Nehéz eldöntenünk és még nehezebb lemondani róluk. A tejtermékek jelentős alkotói a magyar konyhának. Ráadásul finomak és a főzésben változatosság teremtenek, nem beszélve arról, hogy többek között kalciumot is tartalmaznak. Viszont tény, hogy közérzetünket is tönkretehetik, ha érzékenyek vagyunk rá. Amikor ráébredtem mi a baj, tanácstalanul álltam, mert nem találtam semmiféle használható szakácskönyvet, ami a betegség gyakorlati kezelésében segítségemre lett volna. Ezért is készítettük el édesanyámmal ezt a 139 kipróbált receptből álló gyűjteményt, dietetikus folyamatos ellenőrzése mellett, Bárdos György úr (Laktózérzékenyek Társasága) lektorálásában, hogy sorstársaim és az hozzátartozóik már jobb helyzetben legyenek. Több kutatási eredmény ismeretében úgy vélem, szó sincs betegségről, sokkal inkább egy természetes, emberi szervezetben zajló folyamatról, mely a világ különböző tájain élő embereket ugyanúgy érinti. Jómagam is sokat utaztam külföldre és azt tapasztaltam, hogy a sok országban a hazainál jóval kedvezőbb helyzetben vannak sorstársaim, így jutottam hozzá a hazai ételek mellet a különleges, más országokból származó receptjeimhez, melyeket, amennyire lehetett, a magyar konyha szájíze szerint módosítottam. Én nem vagyok orvos, csak egy „beteg", aki szeretne egy jót enni puffadás, hasgörcsök és hasmenés nélkül. Remélem, ezzel még sokan értenek velem egyet és követik példámat. Ez a könyv, egy beteg könyve betegtársai megsegítésére a betegség felismerésében, megelőzésében, ha lehet, gyógyulásában és mindennapi kezelésében, nemcsak a saját konyhánkban, hanem éttermekben, bevásárláskor, stb. Ha mód van rá, kerülném a tüneti kezelésre szolgáló gyógyszereket és így élnék inkább egészségesen teljes (vagy tejes?) életet. És Ön?



    Tartalomjegyzék:

    Bevezető és ajánlás
    A betegség rövid ismertetése
    Kerülendő és biztonsággal fogyasztható ételek
    Konyhai fortélyok
    Receptek
    •    Levesek
    •    Levesbetétek
    •    Tésztafélék
    •    Halak
    •    Köretek
    •    Egytálételek
    •    Főzelékek
    •    Húsok
    •    Sós és édes sütik
    •    Shake-ek, italok, kávékülönlegességek
    Az étteremben
    Kisbabás anyukák segítésére
    Reggeli és vacsora tippek
    Ételmutató
    Köszönetnyilvánítás


    Könyvajánlók

    Dx/Rx: Leukemia

    Dx/Rx: Leukemia

    Allergy - An Atlas of Investigation and Management

    Allergy - An Atlas of Investigation and Management

    Paleolit megoldás – Az ősi emberi étrend

    Paleolit megoldás – Az ősi emberi étrend

    Hogyan kerüljük el a szívrohamot és a szélütést?

    Hogyan kerüljük el a szívrohamot és a szélütést?

    SpringMed Kiadó Kft. | 1011 Budapest Iskola u. 6. | Tel: 279 0527 / 06-20 511-6269 | E-mail: info[kukac]springmed.hu
    SpringMed Könyvsarok  | 1117 Budapest Fehérvári út 12. (Rendelőintézet) | Tel.: 279 2100/2232 mellék

    Kártyás fizetés szolgáltatója:

    Elfogadott kártyák:

    Enni vagy nem enni? – Avagy 139 recept laktózérzékenyeknek